Νέα

Κότσι: ποιοτικό και μόνιμο αποτέλεσμα από τον Ειδικό

Ο Δρ. Γεώργιος Δημάκης μας ενημερώνει για τη σύγχρονη μέθοδο που έχει υψηλά ποσοστά επιτυχίας...

ΑMIS: ολική αρθροπλαστική ισχίου

Η ολική αρθροπλαστική ισχίου έχει μια ιστορία περίπου 70 χρόνων. Είναι η επέμβαση που έχει ένδειξη στις παθήσεις που καταστρέφουν τον χόνδρο της άρθρωσης του ισχίου και δημιουργούν αρθρίτιδα σε αυτήν. Με κύρια συμπτώματα την δυσκαμψία , την δυσχέρεια στην βάδιση και τον πόνο, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει και στην ηρεμία ή κατά τον ύπνο (νυχτερινός πόνος ).

Ολική αρθροπλαστική γόνατος - Newsbeast.gr | ΥΓΕΙΑ

Η σύγχρονη και μόνιμη λύση για την οστεοαρθρίτιδα! Η ολική αρθροπλαστική του γόνατος είναι μια μέθοδος στην οποία υπάρχει εμπειρία δεκαετιών με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Θεωρείται ως η καλύτερη χειρουργική λύση για τη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας του γόνατος, με πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων μεθόδων.

Γρήγορη Αποκατάσταση Ισχίου - Marie Claire

η οστεραθρίτιδα του ισχίου είναι μια μορφή αρθροπάθειας που σε προχωρημένα στάδια ο πόνος είναι αφόρητος ακόμη και σε καταστάσεις ηρεμίας....

Η λύση για το κότσι- ΒΗΜΑDONNA

το κότσι είναι η πιο συχνή πάθηση του ποδιού. Είναι μια σύθετη παραμόρφωση της πρώτης άρθρωσης...

Εγγυημένα αποτελέσματα με ολική αρθροπλαστική ΑΜIS ισχίου - ΒΗΜΑ ΜΕΝ

η οστεραθρίτιδα του ισχίου είναι μια μορφή αρθροπάθειας που σε προχωρημένα στάδια ο πόνος είναι αφόρητος ακόμη και σε καταστάσεις ηρεμίας....

VITA - Ιούλιος 2014

όμορφα πόδια χωρίς πόνο!!!!

Shape.gr: Μέθοδος χειρουργικής επέμβασης AMIS

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της νέας μη τραυματικής, ανώδυνης χειρουργικής μεθόδου (ΑMIS) που χρησιμοποιείται πλέον για την ολική αντικατάσταση (αρθροπλαστική) του ισχίου, καθώς οι ασθενείς μπορούν να περπατήσουν λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Newbeast.gr: Νέα χειρουργική μέθοδος αρθροπλαστικής ισχίου

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της νέας μη τραυματικής, ανώδυνης χειρουργικής μεθόδου (ΑMIS) που χρησιμοποιείται πλέον για την ολική αντικατάσταση ...

68ο Πανελλήνιο Ορθοπαιδικό Συνέδριο

Ανώδυνη, γρήγορη και οριστική λύση στα προβλήματα των δακτύλων του ποδιού και συγκεκριμένα στο κότσι (παραμόρφωση της πρώτης άρθρωσης του μεγάλου δακτύλου) που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι, δίνει η νέα επαναστατική μέθοδος της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής (Διαδερμικής Χειρουργικής ) του άκρου ποδός!

87ο Διεθνές Συνέδριο της SOFCOT

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Συνέδριο Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας στο Παρίσι (12-16 Νοεμβρίου), οι περισσότεροι από τους ασθενείς που χειρουργούνται με την νέα μέθοδο, όχι μόνο μπορούν να περπατήσουν (με πατερίτσες) λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, αλλά και να οδηγήσουν το αυτοκίνητο τους μόλις δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση!!!

ΜΑΘΕΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AMIS - Ελάχιστα Επεμβατική Αρθροπλαστική Ισχίου

Κότσια - Διαδερμική χειρουργική
 

Με τον όρο AMIS, αναφερόμαστε στην χειρουργική τεχνική προσπέλασης του ισχίου. Η βασική αρχή της τεχνικής αυτής, είναι η προσέγγιση του ισχίου από το ανατομικό μεσοδιάστημα που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μυς, τον ραπτικό και τον τείνοντα την πλατεία περιτονία. Με μια μόνο τομή, 6 εώς 8 cm.

 

Μάθετε περισσότεραΟλική αρθροπλαστική γόνατος

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ

 

Ανώδυνη, αναίμακτη, άμεση βάδιση, χωρίς τραυματισμό του εκτατικού μηχανισμού.
Η μετεγχειρητική αποκατάσταση γίνεται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες και είναι πλήρης με τον ασθενή να επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες πολύ πιο γρήγορα και χωρίς χωλότητα.
 
 

Μάθετε περισσότεραΚότσια - Διαδερμική χειρουργική

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΤΟΥ
ΒΛΑΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ

Κότσια - Διαδερμική χειρουργική
 

Η ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του άκρου ποδός είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος αντιμετώπισης της παθολογίας του άκρου ποδός. (Κότσια, Γαμψοδακτυλία, Σφυροδακτυλία, ’κανθα πτέρνας, πτώση Μεταταρσίων, Μεταταρσαλγία κ.α.)

Το κότσι (κότσι του ράφτη) είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, περισσότερο υγείας και λιγότερο αισθητικής, που μπορεί τώρα να αντιμετωπισθεί εύκολα και απλά. Η χρήση ανώδυνης μικροχειρουργικής τεχνικής, διαδερμικά με τοπική αναισθησία, εξασφαλίζει ποιοτικό και μόνιμο αποτέλεσμα με νοσηλεία λίγων μόνο ωρών.

 

Μάθετε περισσότερα